Sander van Geest

Grafisch ontwerper

Don’t Panic Design is de bedrijfsnaam voor de grafische dienstverlening van Sander van Geest. Afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten in Den Haag – richting Grafisch Ontwerp. Na zijn afstuderen in 2011 is Sander parttime als in house ontwerper aan de slag gegaan. Daarnaast is Sander werkzaam als freelance grafisch ontwerper en begonnen met zijn eigen bedrijfje. 

Als groot fan van Douglas Adams’ Hitchhiker’s Guide to the Galaxy was een naam gauw gevonden. Hoe groot of klein uw ontwerpprobleem ook is: Don’t Panic (Geen Paniek) – elk probleem is op te lossen, als je maar rustig blijft. Na ongeveer 4 jaar in een bedrijfsverzamelgebouw met andere creatieven in Den Haag – aan due rand van Voorburg – heeft Sander een aardig portfolio opgebouwd met kleine leuke opdrachten voor allerlei bedrijven. Van scheepsbouwers tot sportcentra en van strandtent tot chocolade webshop, heeft Sander van alles voorbij zien komen. 

Gespecialiseerd in boekontwerp en typografie kunt u bij Don’t Panic Design terecht voor met name ontwerp van drukwerk, zoals folders, flyers, brochures en affiches. Maar ook voor identiteiten, logo’s en huisstijlen bent u bij het juiste adres. 

Op Achter de Barakken 31A van SAM heeft Sander ook een volwaardige fotostudio staan waar professionele foto’s gemaakt kunnen worden. Om gebruikt te worden in een ontwerp of als losstaand eindproduct. De laatste jaren is Don’t Panic Design ook meer stappen aan het zetten in de digitale wereld. Naast Social Media communicatie heeft Sander na een aantal cursussen tot Developer steeds meer expertise in het realiseren van websites en aanverwante producten. 

Met meer dan 10 jaar ervaring is Don’t Panic Design inmiddels van alle markten thuis. Na jaren steeds breder te werken kunt u inmiddels met al uw grafische problemen terecht bij Sander. Wie weet wat de komende 10 jaar brengt, maar onthoud: Don’t Panic en dan komt alles goed! 

Weten wat ik voor u kan betekenen? Stuur een mailtje en ik kom zo snel mogelijk bij u terug.